Yhdessä

UUTUUS 2024 – Tuotteet saatavilla toimituksiin Tammikuussa 2024.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Muumi emalimuki Yhdessä 3,7dl

Tulossa pian
Myyntierä (ME) 6 kpl

Hempeät Muumi Yhdessä sarjan tuotteet ovat nyt tilattavissa ennakkoon. Tuotteet sopivat teemaltaan täydellisesti Ystävänpäivän lahjamyyntiin. Emalimukista nautit niin lämpimät kuin kylmätkin juomat. Muurlan emalituotteiden sydän on hiiliterästä, jonka päällä on kaksinkertainen emalointi. Muki on kevyt ja kestävä ja se soveltuu perinteisten kattauksien lisäksi myös ulkokäyttöön. Tuotteet ovat saatavilla toimituksiin 5.1.2024 alkaen.

Toimitusaika: 5 vko

Muumi kassi Yhdessä 25x25cm

Tulossa pian
Myyntierä (ME) 6 kpl

Hempeät Muumi Yhdessä sarjan tuotteet ovat nyt tilattavissa ennakkoon. Tuotteet sopivat teemaltaan täydellisesti Ystävänpäivän lahjamyyntiin. Muumi Yhdessä kassi on valmistettu kierrätysmuovista. Neulaamalla valmistettu huopamainen r-PET materiaali on kestävää mutta kevyttä. Tuotteet ovat saatavilla toimituksiin 5.1.2024 alkaen.  

Toimitusaika: 5 vko

Muumi kynttilälyhty/maljakko Yhdessä 10cm

Tulossa pian
Myyntierä (ME) 6 kpl

Hempeät Muumi Yhdessä sarjan tuotteet ovat nyt tilattavissa ennakkoon. Tuotteet sopivat teemaltaan täydellisesti Ystävänpäivän lahjamyyntiin. Muumi Yhdessä kynttilälyhtyä/maljakkoa voit käyttää moneen tarkoitukseen. Tuote sopii luomaan pehmeää tunnelmaa kynttilälyhtynä tai voit käyttää sitä myös pienten esineiden säilytykseen, kukkamaljakkona pienille kimpuille sekä tarjoilukulhona herkuille. Valmistettu suupuhaltamalla lyijyttömästä lasista. Tuotteet ovat saatavilla toimituksiin 5.1.2024 alkaen.  

Toimitusaika: 5 vko